Over mezelf

Mijn naam is Leticia Beelen - Preciado,

Oorspronkelijk kom ik uit Guadalajara, Mexico waardoor ik een ‘Native Speaker’ Spaans ben. Ik trouwde met een Nederlander, verhuisde naar Cuijk in Nederland en nu woon ik in Weert.

Na een universitaire opleiding tot accountant werkte ik 25 jaren met veel plezier bij diverse Multinationale bedrijven zoals Kodak, AT&T en Johnson Components Electronics.

Om Spaans te kunnen doceren behaalde ik verschillende diploma’s aan de Universiteit in Nijmegen, en aan de Universidad Católica en Leuven België. Nu ben ik officieel DELE geaccrediteerd examinator (Departamento de Certificación Linguistica de la Sede).

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste lesmethodes volg ik regelmatig speciale docentencursussen in Nederland (Utrecht) en België (Brussel) bij het Instituto Cervantes (het officiële taalinstituut voor de Spaanse taal).

In 2008 startte ik met het geven van Spaanse lessen voor volwassenen aan de Volksuniversiteit Limburg. Op dit moment geef ik onder eigen beheer Spaanse, El sol del español, Boshoverweg nummer 9 6002 AL Weert.

Tijdens de lessen geef ik veel extra achtergrondinformatie over de Spaanstalige cultuur, gewoontes en andere interessante zaken. Omdat Spaans mijn moedertaal is, kan ik deze prachtige taal op een gepassioneerde manier doceren en wil ik deze taal graag overbrengen aan mensen die deze taal ook willen leren. Ik ben enthousiast en een doorzetter.

Ik dank jullie alvast van harte voor het bezoeken van mijn website. Voor meer info kunt u mij bellen (06) 48 55 87 18 of mailen.

Met vriendelijk groet,
Leticia Beelen-Preciado

Hier ziet en hoort u Leticia.

Image