Voor groeplessen:

  • Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van uw inschrijving + een rekening. Het cursusgeld dient uiterlijk 10 dagen vóór aanvang van een cursus te worden voldaan.
  • Bij onvoldoende deelname kan een cursus worden geannuleerd. U wordt daarvan uiterlijk 3 dagen vóór aanvang van de cursus op de hoogte gebracht en ontvangt dan direct het betaalde cursusgeld terug.
  • Het liefst contant betalen of op rekening: NL86 snsb 0937 5705 40 t.n.v. El sol del Español
  • Als de cursus eenmaal is begonnen wordt geen restitutie van het cursusgeld verleend. Mocht men door bijzondere omstandigheden met de cursus moeten stoppen, dan kan men, als dat tijdig wordt vermeld, de rest van de lessen op een later tijdstip volgen. Deze lessen moeten wel binnen één jaar gevolgd worden.
  • De inschrijving voor een cursus is niet overdraagbaar..

Disclaimer

De informatie, diensten of producten die u aantreft op deze website kunnen fouten bevatten en kunnen onderhevig zijn aan tijdelijke interruptie. Hoewel wij onze best doen om alle informatie, diensten en producten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kunnen wij niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defects of andere beschadigende consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze website. Wij zien derhalve af van welke aansprakelijkheid dan ook, binnen de grenzen van de Nederlandse wet.